Steps to Make Homemade مندي الدجاج السريع

مندي الدجاج السريع.

مندي الدجاج السريع

it's Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, مندي الدجاج السريع. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

مندي الدجاج السريع is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. مندي الدجاج السريع is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have مندي الدجاج السريع using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make مندي الدجاج السريع:

  1. Make ready حبه of دجاج مقطعه انصاف.
  2. Get 3 اكواب of ارز مزه منقوع ومغسول.
  3. Make ready of بصلتين.
  4. Prepare of طماطم.
  5. Get of فلفل اخضر رومي مقطعه مكعبات حجم وسط.
  6. Take of بهارات مشكله:.
  7. Make ready of كزبره.
  8. Make ready of كركم.
  9. Take of فلفل اسود.
  10. Prepare of بودره بصل وثوم.
  11. Get of بهار كبسه.
  12. Get of ملح.
  13. Get 50 جرام of زبده.

Instructions to make مندي الدجاج السريع:

  1. اولاً نسلق الدجاج في ماء مع بهارات صحيحه و4 حبات ماجي ورق غار / هيل / عود قرفه.
  2. بعد استواء الدجاج نضع الرز في قدر ونضع ماء سلق الدجاج بعد تصفيته من البهارات الصحيحه.
  3. ناخذ البصل والطماطم والفلفل الرومي ونحطه مع البهارات ونفركهم زين مع شوي زيت. وبعدها نحطهم فوق الرز لما ينشف ونضع مكعبات الزبده فوق البصل..
  4. نوطي النار ونكتم الرز بالقصدير لمده 20 دقيقه.
  5. تحمر الدجاج بالفرن وبعدين نحطه فوق الدجاج ونولع فحمه ونحطها في زيت ونحطها فوق الرز ونخليها عشر دقايق تبخر الارز.
  6. بعدها نرفع الحشو. ونضع الرز وفوقه الحشو ويزين بالعافيه.

So that is going to wrap this up with this special food مندي الدجاج السريع recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post