Recipe of Ultimate كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس

كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس.

كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس

it is Drew, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس is something which I have loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس:

  1. Prepare حبة of دجاج بدون جلد مقطعه ومقطعه.
  2. Take 4 of بطاطس وسط.
  3. Get حبة of قرع وسط.
  4. Prepare 2 حبات of بصل مفروم.
  5. Make ready 5 فصوص of ثوم مفروم.
  6. Get of بهارات صحيحة:.
  7. Take of ورق غار.
  8. Make ready of ليمون اسود.
  9. Take of فلفل حار.
  10. Get of فلفل بارد.
  11. Take of بهارات مطحونه:.
  12. Get of ملح.
  13. Make ready of بهارات مشكله.
  14. Take of فلفل اسود.
  15. Prepare of كركم.
  16. Make ready 2 كاسه ونصف of رز.
  17. Prepare of للتزيين بقدونس.

Instructions to make كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس:

  1. يغسل الدجاج ويقطع ، تقطع البطاطس والقرع الى دوائر.
  2. رز منقوع.
  3. البهارات المطحونه والصحيحة.
  4. يضاف الزيت والبصل الى ان يذبل ثم يضاف الدجاج وصلصلة الطماطم لمدة دقيقتين ثم القرع والبطاطس والبهارات الصحيحة ويترك لينضج مدة ١٥ دقيقة.
  5. طبخ الرز ٣ ارباع سواء (زبدة او سمنه -ملح - بهارات صحيحة •فلفل اسود - قرنفل - هيل).
  6. بعد استواء الدجاج نضع الرز فوق الدجاج وتركة لينضج تماماً.

So that's going to wrap this up for this special food كبسة الدجاج بالقرع والبطاطس recipe. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post