Easiest Way to Make Super Quick Homemade صينية الشاورما

صينية الشاورما.

صينية الشاورما

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, صينية الشاورما. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

صينية الشاورما is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. صينية الشاورما is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook صينية الشاورما using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make صينية الشاورما:

  1. Get 2 of بطاطس مقشرة ومقطعة بالطول.
  2. Get 2 of صدر دجاج.
  3. Make ready ملعقتين of زبادي.
  4. Get فصين of ثوم.
  5. Prepare ملعقتين of مايونيز.
  6. Make ready ملعقة of جبن سائل.
  7. Get 1/2 كوب of حليب سائل.
  8. Make ready 1/2 of عصير ليمونه.
  9. Make ready of زيت زيتون.
  10. Prepare of البهارات:.
  11. Prepare of بابريكا.
  12. Make ready of ملح وفلفل اسود.
  13. Prepare of كمون.
  14. Prepare of بودرة ثوم.
  15. Take of للتزيين:.
  16. Prepare of مخلل خيار.
  17. Prepare of سماق.

Instructions to make صينية الشاورما:

  1. اقلي البطاطس واحطها في البايركس.
  2. اتبل الدجاج بالبهارات و الزيت الزيتون و احطها في تاوة تتشوح من الوجهين حتى تستوي ثم اقطعها قطع متوسطة و احطها على البطاطس.
  3. على الوجه : زبادي ، الثوم المهروس ، حليب سائل ، جبن السائل ، مايونيز ، ملح ، فلفل اسود ، ليمون.
  4. ندخلها الفرن من فوق إلى ان تتحمر وتزيين بالمخلل و السماق.
  5. وتأكل بالخبز أو الرز أو بالملعقة.
  6. وقدمت معاها على جنب خس مقطع ، صوص طحينية ، وشطة 🤤.

So that's going to wrap it up with this exceptional food صينية الشاورما recipe. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post