Recipe of Speedy إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨

إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨.

إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨

Hey everyone, The first thing which you have to learn is the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are many fresh and sometimes foreign sounding terms you may find in common recipes. These terms may mean that the gap in recipe failure or success. You should be able to discover a good section in any inclusive cookbook that explains the different definitions for unfamiliar terminology. If you aren't entirely sure what is meant by"folding at the eggs" it really is in your best interests to look it up. Today, I will show you a way to make a special dish, إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨ is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨ is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨ using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨:

  1. Get 1/2 of صدر دجاج مقطع مكعبات.
  2. Get 1/2 of بصلة.
  3. Make ready of زيت زيتون أو زبدة.
  4. Make ready فصين of ثوم مطحون.
  5. Take of فلفل رومي.
  6. Get of بهارات م ص من.
  7. Take of فلفل أسود.
  8. Get of ملح.
  9. Take of كمون.
  10. Get of هود.
  11. Make ready of زنجبيل.
  12. Make ready of كمية الملح حسب اختيارك.
  13. Take حبة of طماط مقطعة مربعات صغيرة.
  14. Get م ك of صلصة.
  15. Prepare حبتين of كوسة.

Instructions to make إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨:

  1. يكشن البصل بالزيت أو الزبدة حتى يذبل ثم نضيف قطع الدجاج والثوم والفليفل ونكششن مايقارب4-5د ع نار متوسطة.
  2. أضيفي البهارات واستمري في التحريك دقيقتين ل3د حتى يأخذ نكهة البهار ثم أضيفي الطماط واتركيه حتى يذوووب.
  3. أضيفي الصلصة والهرد ثم الكوسة وزيدي الماء واتركيه من 1د لربع ساعة ع نار هادية(كمية الماء حسب ماتحبي يكون ثقله).
  4. يقدم مع رز الزهرة وبالعاااافية.

So that is going to wrap it up for this special food إيدام الدجاج والكوسة ☘️ كيتو✨ recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post