Steps to Prepare Speedy كبسة دياي

كبسة دياي. Automotive, aircraft & boat. إعلام محلة دياي.

كبسة دياي

it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, كبسة دياي. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

كبسة دياي is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're fine and they look wonderful. كبسة دياي is something which I've loved my entire life.

Automotive, aircraft & boat. إعلام محلة دياي.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have كبسة دياي using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make كبسة دياي:

  1. Get 4 فصوص of بصله وسط و ثوم.
  2. Get of دجاج مقطع او صدور.
  3. Prepare of طماطم معصوره و فلفل اخضر.
  4. Prepare of بهارات الكبسه و ماجي.
  5. Prepare كاس of رز مغسول و منقوع.
  6. Make ready of ماء مغلي.
  7. Get of بطاطس اختياري.

Instructions to make كبسة دياي:

  1. في جدر نحمس البصل و الثوم و ماجي والفلفل الاخضر و البطاطس في زيت ذره او زيت زيتون الى ان يذبل.
  2. نضع الدجاج بعد غسله و تقطيعه في الحمسه السابقه ونحمس الى ان يصير لون الدياي ابيض و نضيف بهارات الكبسه او اي بهارات مشكله متوفره.
  3. نضيف للحمسه ماء مغلي كاس يعني لين يغطي الدياي شوي ونخليه ١٥ دقيقه على نار عاليه ونغطي الجدر.
  4. بعدها نقصر على النار و نخليه برضو ١٥ دقيقه لين يستوي الدياي.
  5. بعدها نضيف الرز على الدجاج بس انتبهو لازم يكون الماء والرز متساوي ولا يعجن معاكم اذا كان الماي كثير شيلي منه لما يصير متساوي مع الرز وخليه نص ساعه لين ينشف الماء ويستوي الرز و بالعافيه👌.
  6. طبعاً اخر شي مع التقديم رشيت فوقه دقوس بودر وهذا اختياري🤤.

So that's going to wrap this up for this special food كبسة دياي recipe. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post