Step-by-Step Guide to Make Speedy مسقعة الباذنجان

مسقعة الباذنجان.

مسقعة الباذنجان

it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, مسقعة الباذنجان. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

مسقعة الباذنجان is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. مسقعة الباذنجان is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook مسقعة الباذنجان using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make مسقعة الباذنجان:

  1. Take 2 كيلو جرام of باذنجان.
  2. Prepare 1/2 كيلو جرام of لحمة.
  3. Make ready 1 كوب of حمص مسلوق.
  4. Make ready 1 حبة of بصل مفرومة ناعم.
  5. Make ready ملعقة كبيرة of سمنة مع شوية دهنة.
  6. Take ملعقة صغيرة of ملح ، رشة بهار حلبي.

Instructions to make مسقعة الباذنجان:

  1. نقطع الباذنجان الى مكعبات.
  2. في وعاء الطبخ نضع السمنة نقلي البصلة حتى تدبل ثم نضيف اللحمة والدهنة نشوحها بشكل جيد ثم نضيف الملح والبهار ونقلب حتى تستوي اللحمة.
  3. ثم نضيف الباذنجان فوقها نقلب بخفه حتى تختلط مع بعضها نضيف كوب ماء ونغطي الطنجرة ونتركهم على النار مدة ربع ساعة ثم نضيف الحمص نقلب بخفة ونتركها خمس دقائق حتى تنضج ثم تقدم مع الارز واللبن المتوم.

So that is going to wrap this up with this special food مسقعة الباذنجان recipe. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post