Recipe of Quick ايدام هندي بفيليه السمك

ايدام هندي بفيليه السمك.

ايدام هندي بفيليه السمك

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, ايدام هندي بفيليه السمك. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

ايدام هندي بفيليه السمك is one of the most popular of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. ايدام هندي بفيليه السمك is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have ايدام هندي بفيليه السمك using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make ايدام هندي بفيليه السمك:

  1. Make ready حبه of فيليه سمك.
  2. Take of بصله.
  3. Make ready 2 حبات of طماطم.
  4. Prepare 3 فصوص of ثوم مهروس.
  5. Make ready of ملح وفلفل.
  6. Make ready of بهارات كاري.
  7. Take ملعقه of زيت جوز هند للتحميس.
  8. Prepare حبه of فلفل رومي.
  9. Take كوب of رز بسمتي.
  10. Prepare of زيت جوز هند ملعقتان فقط.
  11. Make ready of ليمون للتزيين وبقدونس.

Steps to make ايدام هندي بفيليه السمك:

  1. نغسل الخضار جيدا.
  2. تقطع الخضار مكعبات ويهرس الثوم.
  3. يوضع زيت جوز الهند بالمقلاه ويحمس ثم يضاف لها الخضار حتى تذبل ثم تضيفون البهارات فوقها وتحركونها.
  4. وتقطع قطعه الفيليه لمكعبات (اختياري) وتضاف فوق الخضار وتغمر بالماء حته تستوي ويختفي الماء وتقدم 👍🏻🤗.
  5. بالنسبه للرز تنقع الكميه بالماء مسبقا لنصف ساعه ثم يصفى ويضاف للقدر مع التحريك مع ملعقه كبيره زيت جوز هند.
  6. يضاف البهارات اليه وقليل من مرقه الدجاج ويغمر بالماء.
  7. تقدم مع التزيين وعوافي👍🏻🙂.

So that's going to wrap this up for this special food ايدام هندي بفيليه السمك recipe. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post