Easiest Way to Prepare Speedy كفتة لحم مشوية 2

كفتة لحم مشوية 2. لحم مشوي في الكوكوط مع صلصة رائعة للمشاوي الشيف نادية School. ذكور الخلفاء الراشدين الثانوية- الدوحة. Education. مديرية التربية والتعليم - بيت لحم.

كفتة لحم مشوية 2

it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, كفتة لحم مشوية 2. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

كفتة لحم مشوية 2 is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. كفتة لحم مشوية 2 is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

لحم مشوي في الكوكوط مع صلصة رائعة للمشاوي الشيف نادية School. ذكور الخلفاء الراشدين الثانوية- الدوحة. Education. مديرية التربية والتعليم - بيت لحم.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have كفتة لحم مشوية 2 using 10 ingredients and 1 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make كفتة لحم مشوية 2:

  1. Prepare ½ كيلو of لحم مفروم.
  2. Prepare 1 of بصلة مفرومة ناعم.
  3. Make ready ½ of فلفل رومي مفروم ناعم.
  4. Prepare ½ كوب of شبت وبقدونس مفروم.
  5. Get 1 م ك of ملح وبهار لحم الجاهز.
  6. Take 1 م ك of سمن جامد.
  7. Take ½ كوب of بقسماط ناعم.
  8. Take 1 of بيضة.
  9. Prepare ½ م ص of بيكن بودر.
  10. Take of فحم.

Steps to make كفتة لحم مشوية 2:

  1. نعجن المقادير مع بعض ونصبعها ونرصها في صينية مدهونة زيت وتدخل الفرن محمى مسبقا على حرارة متوسطة ولما تحمر من تحت نقلبها على الوجه الثاني وبعد ما تحمر نولع فحمة ونضعها في زبدية زجاج وعليها نقطة زيت وتغطى فورا وتقدم بعد خمس دقايق وعوافي.

So that is going to wrap this up for this exceptional food كفتة لحم مشوية 2 recipe. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post