كفتة بالصينية مع الخضار.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, كفتة بالصينية مع الخضار. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
كفتة بالصينية مع الخضار is one of the most popular of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. كفتة بالصينية مع الخضار is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook كفتة بالصينية مع الخضار using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make كفتة بالصينية مع الخضار:
- Get 500 غرام of كوسا مقطعة اصابع.
- Get 500 غرام of جزر مقشرين ومقطعين اصابع.
- Make ready 500 غرام of بطاطا مقطعة اصابع او شرايح.
- Get of مكونات الكفتة.
- Get 500 غرام of لحمة مفرومة.
- Make ready 2 of بصل مفرومين ناعم.
- Get 4 فص of ثوم مفرومين ناعم.
- Make ready 1/2 كوب of بقسماط.
- Get 1 of بيضة.
- Make ready 2 ملعقة كبيرة of زيت زيتون.
- Get 1 ملعقة صغيرة of زعتر.
- Get of ملح.
- Make ready of فلفل اسود.
- Prepare of بابريكا.
- Prepare of مكونات الصلصة.
- Make ready 500 غرام of طماطم مقشرة ومقطعة صغير.
- Get 2 ملعقة كبيرة of زيت زيتون.
- Get of ملح.
- Make ready of فلفل اسود.
Steps to make كفتة بالصينية مع الخضار:
- تخلط مكونات الكفتة مع بعض ثم تغطى وتوضع في البراد مدة ١ ساعة او اكثر.
- تشكل الكفتة اصابع ثم توضع مع الخضار في صينية للفرن.
- توضع الطماطم في الخلاط الكهربائي مع الزيت ، الملح والفلفل وتطحن ثم تسكب فوق الكفتة والخضار.
- تشوى الصينية في فرن محمي على درحة حرارة ٢٠٠ ولمدة ٤٥ دقيقة او حتى تنضج مع مراعاة التقليب من وقت لآخر.
So that is going to wrap this up for this special food كفتة بالصينية مع الخضار recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!