كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه. Contact هواة ومحبي البنادق الهوائيه وبنادق الصيد on Messenger.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Contact هواة ومحبي البنادق الهوائيه وبنادق الصيد on Messenger.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه:
- Get of كباب تركي مجمد.
- Prepare of نقانق حاره.
- Get of بطاطس مجمد.
- Make ready of زيت زيتون.
Steps to make كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه:
- نضع القليل من زيت الزيتون على الكباب والنقانق ثم نضعهم في قلايه هوائيه على حراره 180 ، لمدة نصف ساعة،.
- ثم نخرجها من القلايه ونضع البطاطس مع الزيت لمدة عشرون دقيقه ، وبالعافيه.
So that's going to wrap it up with this special food كباب الدجاج التركي مع النقانق بالقلايه الهوائيه recipe. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!