برياني بصدور الدجاج والبطاطس.
Hello everybody, The first thing you want to learn is the different terminology you will find in recipes actually means. There are many brand new and sometimes foreign sounding terms you will find in common recipes. These terms may mean that the difference in recipe success or failure. You ought to find a way to discover a good section in virtually any inclusive cook book that explains different definitions for unknown speech. If you aren't absolutely sure what's meant by"folding at the eggs" it is in your interests to look this up. Today, I will show you a way to make a special dish, برياني بصدور الدجاج والبطاطس. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
برياني بصدور الدجاج والبطاطس is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes delicious. برياني بصدور الدجاج والبطاطس is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook برياني بصدور الدجاج والبطاطس using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make برياني بصدور الدجاج والبطاطس:
- Take كيلو ونصف of صدور دجاج مقطع مكعبات مغسل بالخل واليمون.
- Get كاسين of أرز.
- Make ready of بصلتين متوسطين.
- Take of ثوم وزنجبيل.
- Get of كوسا مقطع حلقات وبطاطس مقطع مكعبات مقلي وكزبرة خضراء وبصل مقلي ولبن زبادي صغير.
- Prepare of ملح و ماجي و فلفل أسود و هيل و قرفه ناعم و ابزار البرياني وكركم.
- Make ready 4 of طماطم معصورة وقليل معجون طماطم.
- Take of خمسة حبات هيل عودين قرفة وخمسة حبات قرنفل.
Instructions to make برياني بصدور الدجاج والبطاطس:
- نقطع البصل ونضعها في قدر مع زيت حتى يذبل ثم نضيف الثوم والزنجبيل ونضيف القرفه والهيل والقرنفل..
- نضيف الدجاج ونضيف الكركم والكمون والكزبرة والفلفل الأسود والماجي وابزار البرياني.
- نضيف طماطم معصورة مع المعجون الطماطم والبن الزبادي وفلفل عروق ونغطي ١٥ دقيقه..
- نضيف الكوسا والكزبرة الخضراءحتى ينضج ثم نضيف البطاطس ونحركها.
- نسلق الأرز ونضيف القرفة والهيل والزيت الزيتون والملح نصف استواء و نصفيها من الماء.
- نحضر قدر ونضيف طبقة من خليط الدجاج ثم طبقة من الأرز والبصل المقلي.
- ثم طبقة من الأرز والبصل المقلي.
- ثم نغطي ونتركها على نار هادية لمدة ١٥ دقيقة..
- نقدمة بصحن التقديم وبالعافيه.
So that is going to wrap this up with this exceptional food برياني بصدور الدجاج والبطاطس recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!