Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning كباب بالطنجرة الهوائية

كباب بالطنجرة الهوائية.

كباب بالطنجرة الهوائية

Hey everyone, The first thing which you want to learn is the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are lots of new and at times foreign sounding terms that you will find in recipes that are common. These terms can mean the gap in recipe success or failure. You need to be able to detect a fantastic section in virtually any inclusive cook book that explains different definitions for unknown terminology. If you're not absolutely sure what is meant by"folding at the eggs" it really is in your best interests to look this up. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, كباب بالطنجرة الهوائية. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

كباب بالطنجرة الهوائية is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. كباب بالطنجرة الهوائية is something that I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have كباب بالطنجرة الهوائية using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make كباب بالطنجرة الهوائية:

  1. Take 1 كيلو of لحمة ناعمة مفرومة مع 200غرام دهنة.
  2. Take 1/2 ضمة of بقدونس مفروم ناعم.
  3. Make ready of بصلة كبيرة مفرومة ناعمة او مبشورة.
  4. Prepare of 🥄 ملعقتين صغار ملح 🧂 أو حسب الرغبة.
  5. Get ملعقة صغيرة of فلفل أسود.
  6. Make ready ملعقة كبيرة of سبع بهارات (مشكلة).

Steps to make كباب بالطنجرة الهوائية:

  1. نتبل اللحمة بمكونات الكباب وندعكها جيداً باليد حتى تتجانس كل المكونات ونتركها على الأقل ساعة في الثلاجة.
  2. نبدأ بتشكيل الكباب والحجم اختياري حسب الرغبة على شبك المقلاة الهوائية ونضع الخضار التي نحب تحت الشبك (اختياري).
  3. نشغل المقلاة تأخذ حوالي 20 دقيقة طبعاً بعد مضي عشر دقائق نقلبهم على الجهة الثانية وفي هذه الأثناء نستخدم فرشاة وندهن وجه الكباب بالدهن الذي ينزل منه.
  4. نخرج الكباب والبصل المشوي ونضعهم في طنجرة عادية ونبخر الكباب بفحمة مشتعلة مع ملعقة زيت ونتركهم حوالي خمس دقائق حتى نأخذ نكهة الشوي ويقدم على خبز مدهون دبس فليفة ودبس بندورة ورشة بقدونس وجنبهم مسبحة حمص والف عافية.

So that's going to wrap this up with this exceptional food كباب بالطنجرة الهوائية recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

إرسال تعليق

أحدث أقدم