Recipe of Favorite كبسه بكرات الكفته

كبسه بكرات الكفته.

كبسه بكرات الكفته

it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, كبسه بكرات الكفته. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

كبسه بكرات الكفته is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. كبسه بكرات الكفته is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have كبسه بكرات الكفته using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make كبسه بكرات الكفته:

  1. Make ready of لعمل اللحمه: نص كيلو لحم مفروم.
  2. Take ملعقه of سمن حيواني او لييه.
  3. Prepare of بصله صغيره.
  4. Prepare of بيضه.
  5. Make ready ملعقه of نشا.
  6. Get of ملح و بهار كبسه.
  7. Get ملعقه of معجون طماطم.
  8. Get of فحم.
  9. Get of لعمل الرز: كاسين رز منقوعه ربع ساعه.
  10. Make ready كاسين of مرقه لحم.
  11. Take 3 حبات of طماطم معصوره.
  12. Get ملعقه of معجون طماطم.
  13. Take of بهارات كبسه.
  14. Get مكعب of ماجي.
  15. Make ready of لومي.

Instructions to make كبسه بكرات الكفته:

  1. لعمل اللحمه نحط كل المقادير مع بعض بمحضره الطعام و بنفرمهم و نكورهم و بنحطهم بالفرن بعد ما تستوي بنولع فحمه و بنحطها وسط اللحمه و بنرش عليها زيت و ينغطيها ١٠ دقايق.
  2. لعمل الرز بنفرم بصله ناعم و بنحطها بقدر في زيت حامي لما يصير لونها مايل للبني بنضيف البهارات و اللومي و فلفل حار لو حابين بعدين بضيف مرقه اللحم و الطماطم المعصوره.
  3. لما تغلي بنضيف الرز بعد ما صفيناه من ماء النقع و بنخليه على نار عاليه لما تطلع الفقاعات و ينشف وجهه بنوطي النار لما يستوي انا استعملت قدر الضغط الكهربائي خليت الماء فوق مستوى الرز ب اصبعين و سكرت عليه ١١ دقيقه.
  4. بعد ما يستوي الرز بنحط اللحم فوقه و بالعافيه.

So that's going to wrap this up with this exceptional food كبسه بكرات الكفته recipe. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post