Simple Way to Make Quick صينية شاورما

صينية شاورما.

صينية شاورما

Hello everybody, The first thing which you have to learn is the different terminology you will find in recipes actually means. There are lots of fresh and sometimes foreign sounding terms you will find in recipes that are common. These terms can mean that the difference in recipe success or failure. You ought to find a way to find a good section in virtually any inclusive cookbook that explains the different definitions for unknown speech. If you aren't absolutely sure what's meant by"folding at the eggs" it is in your interests to look this up. Today, I will show you a way to make a special dish, صينية شاورما. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

صينية شاورما is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. صينية شاورما is something which I've loved my entire life.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have صينية شاورما using 20 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make صينية شاورما:

  1. Prepare of صدور دجاج.
  2. Make ready of بطاطس مقلية.
  3. Get of ••مقادير التتبيلة•••.
  4. Prepare 3 ملاعق of زبادي.
  5. Get ملعقة كبيرة of خل.
  6. Take ملعقتين كبيرة of عصير ليمون.
  7. Prepare 1/4 كوب of زيت زيتون.
  8. Get ملعقة صغيرة of ملح.
  9. Get ملعقة صغيرة of كمون.
  10. Prepare ملعقة صغيرة of كركم.
  11. Get ملعقة صغيرة of بابريكا حلوه.
  12. Make ready ملعقة صغيرة of زنجبيل بودرة.
  13. Take ملعقة صغيرة of ثوم بودرة.
  14. Prepare ملعقة صغيرة of بهار مشكل.
  15. Get of •الصوص•••.
  16. Prepare of شطة+كاتشب (مخلوطين مع بعض).
  17. Take of كاتشب.
  18. Prepare of تتبيلة فرنسية.
  19. Get of صوص الرانش.
  20. Make ready of مايونيز تكا (للشواء).

Instructions to make صينية شاورما:

  1. نقطع صدور الدجاج لشرائح طولية ورفيعة ونتبلها بمقادير التتبيلة وندخلها الثلاجة تقريباً ٤ ساعات.
  2. نسخن الطاوه عاى حرارة عالية ونحط صدور الدجاج إلين ما تستوي وتنشف مويتها وتحمر من الجهتين.
  3. نحط البطاطس المقلية في صينية ونحط فوقها الدجاج بعد ما يستوي.
  4. نخلط شوي شطة وكاتشب مع بعض ووضعها في كيس صغير (عشان يسهل عليكم العصر).
  5. ثم نبدأ بعصر خلطة الشطة والكاتشب فوق الدجاج ثم عصر التتبيلة الفرنسية ثم كاتشب ثم مايونيز الشواء ثم صوص الرانش وبس تقدم مع كأس ببسي بارد ويسرسح.
  6. ممكن تقدم مع خبز وعليكم بالعافية❤️.

So that's going to wrap it up for this special food صينية شاورما recipe. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post